Jij en Kids Food Plan

Wij zijn Kids Food Plan. Specialist in gezonde en lekker voeding voor kinderen. We koken alles zelf en elke dag vers. We koken vijf dagen per week. De houdbaarheid van onze maaltijden wordt niet verlengd. Wat kinderen eten bij Kids Food Plan is dus écht vers zonder geur-, kleur en smaakstoffen.

Als ouder/verzorger

Gaat je kind naar een kinderdagverblijf waar Kids Food Plan maaltijden aanbied? Dan kun je ook maaltijden bestellen voor thuis, aan het einde van de dag mee te nemen van de opvanglocatie. Handig als het na een drukke dag niet lukt om te koken.

Als eigenaar of manager van een kinderdagverblijf

Van voorlichting aan ouders en personeel tot advies over het voedingsbeleid en begeleiding tot ná de start. We laten je pas los als de kinderen en het personeel gewend zijn.

Als directeur of bestuurder van een school

Van onderzoek naar financierings- en subsidiemogelijkheden tot aan advies over aanpassingen aan het gebouw en aanschaf van apparatuur.

Als lid van een oudercommissie

Wil je als oudercommissie graag onderzoeken of het mogelijk is om maaltijden aan te bieden op jullie locatie, neem dan contact met ons op. We sluiten bijvoorbeeld graag aan bij een meeting met alle oudercommissieleden om te vertellen over Kids Food Plan.

Benieuwd of het Kids Food Plan bij jullie past?

Neem contact op