Maaltijden

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?

Je kan een kind aanmelden door naar het aanmeldformulier te gaan en de gegevens in te vullen.

Hoe kan ik me als ouder/verzorger aanmelden voor de avond maaltijden?

Als je als ouder/verzorger ook wilt aanmelden voor een warme maaltijd kun je dit doorgeven via What’s app: 06-51991073. Kijk op ‘De Buurvrouw Kookt’ (insta of Facebook) wat er die dag op het menu staat. Bestellen kan vóór 9.00 uur ’s ochtends dezelfde dag. Kosten voor de avond maaltijden voor volwassenen variëren van €7.50,- tot €10.50,-.

Hoe kan ik mijn BSO aanmelden?

We maken graag eerst een (telefonische) afspraak. Om kennis te maken, alle wensen te bespreken en informatie te verzamelen. Als we alles besproken hebben doet Kids Food Plan de rest.

Hoe kan ik mijn school aanmelden?

We maken graag eerst een (telefonische) afspraak. Om kennis te maken, alle wensen te bespreken en informatie te verzamelen. Als we alles besproken hebben doet Kids Food Plan de rest.

Wat koken we?

Wij koken verse, gezonde kindermaaltijden voor kinderopvang en school. De houdbaarheid van de maaltijden verlengen we op geen enkele wijze.

Waar bestaan de maaltijden uit?

Wij kiezen voor veel diversiteit in maaltijden met verse groenten, peulvruchten & volkoren producten. Vlees of vis van goede kwaliteit. Normale porties, veel vezels, goede vetten, geen suiker, weinig of geen zout.

Voor welke leeftijden koken we?

Wij koken voor kinderen van 4 maanden tot 12 jaar. Voor elke leeftijdscategorie passen we de smaak, structuur en type ingrediënten aan. Een maaltijdje voor een baby van 4 maanden bestaat bijvoorbeeld maar uit een enkele groente en is fijn gepureerd en een kindje van 4 eet met de pot mee.

Hoe vers zijn de maaltijden?

We koken 5 dagen per week en komen drie keer per week langs met verse maaltijden. We verlengen de houdbaarheid van de maaltijden op geen enkele wijze. Er zit dus niets in de maaltijd wat er niet hoort.

Heeft Kids Food Plan ook maaltijden voor kinderen met allergenen?

Op verzoek koken we zowel gluten-, als koemelk- en lactosevrije maaltijden. Tevens is er altijd een vegetarische of zelfs een veganistische variant mogelijk.

Wat als we met vakantie zijn?

Deze fluctuaties zijn meegenomen in de prijs.

Wat als mijn kind in de vakantie extra naar de opvang gaat?

Voor de vakanties kun je een extra maaltijdenbundel kopen. Kijk bij aanmelden.

Maaltijden

Opwarmen/bewaren

Bestellen

Bezorgen

Voedselveiligheid

Prijs

Staat jouw antwoord er niet tussen?

Bel directMail direct